Schedule

PMMCON 2023 Schedule

Select a day to see the planned schedule for that day.

Wednesday, March 29th, 2022
MAR 29 | 1:00 PM - 5:00 PM
Seminar Registration and Conference Registration Booth Open
MAR 29 | 5:30 PM - 7:30 PM
Grand Hyatt Restaurant
Opening Reception
Thursday, March 30th, 2022
MAR 30 | 7:00 AM - 9:00 AM
Registration Booth Open
MAR 30 | 8:00 AM - 9:00 AM
Vendor Hall
Breakfast Buffet (60 minutes) | PMMCON Sponsors
MAR 30 | 9:00 AM
Transition to Main Stage Room
MAR 30 | 9:00 AM - 9:15 AM
Main Stage Hall
Kickoff to the 2023 Property Management Mastermind Conference | MC
MAR 30 | 9:15 AM - 10:15 AM
Main Stage Hall
Main Stage Marquee Opening Speaker (60 Mins) | Cheryl Knowlton
MAR 30 | 10:15 AM - 11:00 AM
Vendor Hall
Morning Break: Vendor Room Snacks (45 Minutes) | PMMCON Sponsors
MAR 30 | 11:00 AM - 12:00 AM
Main Stage Hall
Facilitators Panel (60 Mins) | Facilitators
MAR 30 | 12:00 PM - 1:30 PM
Vendor Hall
Lunch and Vendor Interaction: Buffet Style (90 Minutes) | PMMCON Sponsors
MAR 30 | 1:30 PM - 1:45 PM
Transition to Mastermind Sessions
MAR 30 | 1:45 PM - 2:45 PM
Gold Sponsor Room 1-6
Mastermind Small Groups: Day ONE Groups - Switched Each Day (60 Minutes) | Scott Brady, Deb Newell, Brad Randall, Kellie Tollifson, Gwenn Aspen, & Melanie Thomas
MAR 30 | 2:45 PM - 3:45 PM
Afternoon Break: Vendor Interactions, Coffee and Snacks (60 Minutes)
MAR 30 | 3:45 PM - 4:00 PM
Transition to Mastermind Sessions
MAR 30 | 4:00 PM - 5:00 PM
Gold Sponsor Room 1-6
Mastermind Small Groups: Day ONE Groups - Switched Each Day (60 Minutes) | Scott Brady, Deb Newell, Brad Randall, Kellie Tollifson, Gwenn Aspen, & Melanie Thomas
MAR 30 | 5:00 PM
Transition to Vendor Area For Grand Opening Mixer
MAR 30 | 5:00 PM - 9:00 PM
Vendor Hall
Vendor Mixer & Buffet | PMMCON Sponsors
MAR 30 | 6:30 PM
Vendor Hall
Dinner Buffet
Friday, March 31st, 2022
MAR 31 | 8:00 AM - 9:00 AM
Vendor Hall
Breakfast and Vendor Interaction: Buffet Style | PMMCON Sponsors
MAR 31 | 9:00 AM
Transition to Main Stage Room
MAR 31 | 9:00 AM - 9:15 AM
Main Stage Hall
Day 2 Announcements and Partner Introductions | MC
MAR 31 | 9:15 AM - 10:15 AM
Main Stage Hall
MAR 31 | 10:15 AM - 11:00 AM
Vendor Hall
Morning Break: Vendor Interactions, Coffee and Snacks (45 Minutes) | PMMCON Sponsors
MAR 31 | 11:00 AM - 11:15 AM
Transition to Small Group Rooms
MAR 31 | 11:15 AM - 12:15 PM
Gold Sponsor Room 1-6
Mastermind Small Groups: Day TWO Groups - Switched Each Day (60 Minutes) | Scott Brady, Deb Newell, Brad Randall, Kellie Tollifson, Gwenn Aspen, & Melanie Thomas
MAR 31 | 12:15 PM - 1:45 PM
Vendor Hall
Lunch and Vendor Interaction: Buffet Style (90 Minutes) | PMMCON Sponsors
MAR 31 | 1:45 PM - 2:00 PM
Transition to Small Group Rooms
MAR 31 | 2:00 PM - 3:00 PM
Gold Sponsor Room 1-6
Mastermind Small Groups: Day TWO Groups - Switched Each Day (60 Minutes) | Scott Brady, Deb Newell, Brad Randall, Kellie Tollifson, Gwenn Aspen, & Melanie Thomas
MAR 31 | 3:00 PM - 3:45 PM
Vendor Hall
Afternoon Break: Vendor Interactions, Coffee and Snacks (45 Minutes) | PMMCON Sponsors
MAR 31 | 3:45 PM - 4:00 PM
Transition to Main Stage Room
MAR 31 | 4:00 PM - 5:00 PM
Main Stage Hall
Conference Close with The Iron Cowboy (60 Minutes) | James Lawrence
MAR 31 | 5:45 PM
Wildhorse Saloon
Shuttle Departure to Wildhorse Saloon
MAR 31 | 6:00 PM
Wildhorse Saloon
Conference Close Out Event - Wildhorse Saloon
DAY TIME SESSION PRESENTER Location
Wednesday
29 March
1:00 PM - 5:30 PM The BizDev Workshop: Generating and Closing New Business in the Digital World Brian & Stephanie Hughes Railhead
  1:00 PM - 1:15 PM Introductions and discussion of what we intend to accomplish Brian & Stephanie Hughes  
  1:15 PM - 1:30 PM What we’ve learned shopping 100 Property Management Companies  
  1:30 PM - 2:00 PM Workshop: Closing Business in a Digital World Brian Hughes  
  2:00 PM - 2:40 PM How to Launch and Grow a Local Podcast in 5 Steps Matt Tompkins  
  2:40 PM - 3:00 PM Workshop: How to Easily Record and Edit Video on the Go, from your Phone Stephanie Hughes  
  3:00 PM - 3:30 PM Break and Video Recording Time    
  3:30 PM - 3:50 PM Workshop: How to Share your Content so it Makes the Phones Ring Brian Hughes  
  3:50 PM - 4:30 PM Get the Business, Offering Real Estate Sales Services Debbie Lariviere  
  4:30 PM - 5:00 PM Workshop: How to Add 100+ Doors per Year Through Referrals Brian Hughes  
  5:00 PM - 5:15 PM Break    
  5:15 PM - 5:45 PM Structured Q&A    
  5:30 PM Transition to Opening Reception   5th Floor - Solstice Restaurant
  5:30 PM - 7:30 PM Opening Reception   Grand Hyatt Restaurant
         
DAY 1 TIME SESSION PRESENTER Location
Thursday
30 March
7:00 AM - 9:00 AM Registration Booth Open    4th Floor - Summit Foyer
  8:00 AM - 9:00 AM Breakfast Buffet (60 minutes) PMMCON Sponsors Vendor Hall - Summit D
  9:00 AM Transition to Main Stage Room    4th Floor - Summit B
  9:00 AM - 9:15 AM Kickoff to the 2023 Property Management Mastermind Conference MC Main Stage - Summit B
  9:15 AM - 10:15 AM Main Stage Marquee Opening Speaker (60 Mins) Cheryl Knowlton Main Stage - Summit B
  10:15 AM - 11:00 AM Morning Break: Vendor Room Snacks (45 Minutes) PMMCON Sponsors Vendor Hall - Summit D
  11:00 AM - 12:00 AM Facilitators Panel (60 Mins) Facilitators Main Stage - Summit B
  12:00 PM - 1:30 PM Lunch and Vendor Interaction: Buffet Style (90 Minutes) PMMCON Sponsors Vendor Hall - Summit D
  1:30 PM Transition to Mastermind Small Group Sessions    
  Mastermind Groups
  GOLD SPONSORED ROOM - BLUE  PMW  Rail Yard C
  GOLD SPONSORED ROOM - GREEN  TBD  Rail Head
   GOLD SPONSORED ROOM - RED   TBD  Rail Yard A
   GOLD SPONSORED ROOM - PURPLE   TBD  North Coast A
   GOLD SPONSORED ROOM - ORANGE   TBD  North Coast B
   GOLD SPONSORED ROOM - BLACK   TBD  Rail Yard B
  1:30 PM - 2:45 PM Mastermind Small Groups: Day ONE (75 Minutes)  PMMCON Facilitators  
    1:30 PM - 1:45 PM - Sponsor Introductions SPONSORS  
    1:45 PM - 2:05 PM - State of the Market and 3 Biggest Challenges & Opportunities PMMCON Facilitators  
    2:05 PM - 2:25 PM - 10 Best Things to Have Implemented in the Last 2 Years PMMCON Facilitators  
    2:25 PM - 2:45 PM - Identifying Churn in Your Business and Where to Make Improvements PMMCON Facilitators  
  2:45 PM - 3:45 PM Afternoon Break: Vendor Hall Snacks and Coffee (45 Minutes)  SPONSORS  Vendor Hall - Summit D
  3:45 PM Transition to Mastermind Small Group Sessions    
  3:45 PM - 5:00 PM Mastermind Small Groups: Day ONE (75 Minutes) PMMCON Facilitators  
   3:45 PM - 4:00 PM - Sponsor Introductions SPONSORS  
   4:00 PM - 4:20 PM - Business Development Best Practices and Google Reviews PMMCON Facilitators  
   4:20 PM - 4:40 PM - Best Book You Have Read in the Last Year and Why PMMCON Facilitators  
   4:40 PM - 5:00 PM - Best Practices for Generating More Revenue Per Unit PMMCON Facilitators  
  5:00 PM Transition to Vendor Hall For Grand Opening Mixer    Vendor Hall - Summit D
  5:00 PM - 9:00 PM Vendor Grand Opening Mixer: Drinks and Dinner Buffet SPONSORS Vendor Hall - Summit D
  6:30 PM Dinner Buffet   Vendor Hall - Summit D
         
DAY 2 TIME SESSION PRESENTER Location
Friday
31 March
8:00 AM - 9:00 AM Breakfast and Vendor Interaction: Buffet Style SPONSORS Vendor Hall - Summit D
  9:00 AM Transition to Main Stage Room    
  9:00 AM - 9:15 AM Day 2 Announcements and Partner Introductions MC Main Stage Hall - Summit B
  9:15 AM - 10:15 AM Build Your Business to Sell - But NEVER Sell Brad Larsen Main Stage Hall - Summit B
  10:15 AM - 11:00 AM Morning Break: Vendor Hall Snacks and Coffee (45 Minutes) SPONSORS Vendor Hall - Summit D
  11:00 AM Transition to Mastermind Small Group Sessions    
  Mastermind Groups
  GOLD SPONSORED ROOM - BLUE  PMW  Rail Yard C
  GOLD SPONSORED ROOM - GREEN  TBD  Rail Head
   GOLD SPONSORED ROOM - RED   TBD  Rail Yard A
   GOLD SPONSORED ROOM - PURPLE   TBD  North Coast A
   GOLD SPONSORED ROOM - ORANGE   TBD  North Coast B
   GOLD SPONSORED ROOM - BLACK   TBD  Rail Yard B
  11:15 AM - 12:15 PM Mastermind Small Groups Day TWO - Faciltators Switched (75 Minutes) PMMCON Facilitators  
    11:00 AM - 11:15 AM - Sponsor Introductions SPONSORS  
    11:15 AM - 11:35 AM - Re-Cap and Discussion from "Build Your Business to Sell - But NEVER Sell" PMMCON Facilitators  
    11:35 AM - 11:55 AM - Other Business Ventures - Brokerage, HOA, Lending, Insurance, Maintenance PMMCON Facilitators  
    11:55 AM - 12:15 PM - Turning Remote Team Members into Empowered Employees PMMCON Facilitators  
  12:15 PM - 1:45 PM Lunch with PMMCON Vendor Sponsors - Buffet Style (90 Minutes) Sponsors Vendor Hall - Summit D
  1:45 PM Transition to Small Group Rooms    
  1:45 PM - 3:00 PM Mastermind Small Groups Day TWO - Faciltators Switched (75 Minutes) PMMCON Facilitators  
    1:45 PM - 2:00 PM - Sponsor Introductions SPONSORS  
    2:00 PM - 2:20 PM - Blocking and Tackling: Processes, Procedures, Training & Playbooks PMMCON Facilitators  
    2:20 PM - 2:40 PM - Setting a Vision for Your Business - and Keeping To It PMMCON Facilitators  
    2:40 PM - 3:00 PM - Implementation and Accountability Plan PMMCON Facilitators  
  3:00 PM - 3:45 PM Afternoon Break: Vendor Interactions, Coffee and Snacks (45 Minutes) SPONSORS Vendor Hall - Summit D
  3:45 PM - 4:00 PM Transition to Main Stage Room    
  4:00 PM - 5:00 PM Main Stage Marquee Speaker James "Iron Cowboy" Lawrence (60 Minutes) James "Iron Cowboy" Lawrence Main Stage Hall - Summit B
  5:45 PM Shuttle Departure to Wildhorse Saloon   Wildhorse Saloon
  6:00 PM Conference Close Out Event - Wild Horse Saloon *Transportation Available   Wildhorse Saloon

Get Email Updates

About Us

Brad Larsen

Brad Larsen

Owner and Founder

Carlisa Cashman

Carlisa Cashman

Event Coordinator

Jeannette Tapia

Jeannette Tapia

Mastermind Coordinator

    Book a call with Jeannette to find out more about PMMCON.